Foto's van de Vierdaagse van Nijmegen 1999


De 83e editie van de Vierdaagse zit er weer op. Onder bijna ideaal wandelweer hebben vele duizenden de tocht volbracht. De komende dagen volgen op deze pagina's de foto's hiervan. Probleem is wel dat ik zelf als verzorger beperkt ben tot de rusten van de RET. Heb je dus zelf foto's die aardig zijn voor anderen om te bekijken, heb je de rustplaatsen van de RET bezocht en lijkt het je wel aardig om deze foto's op het www te publiceren, neem dan even via email contact met me op.

Aangezien het aantal foto's behoorlijk groot is, en ik de snelheid van de pagina's een beetje op peil wil houden, heb ik de verzameling gesplitst in een drietal kleinere overzichten:
bulletde voorbereiding, inkopen goederen, de maandag naar en in Nijmegen
bulletde 4 wandeldagen op het parcours en bij de rustposten van de RET
bulletde prijsuitreiking op vrijdagavond, bij Cafe La Zambomba

Heb je zelf ook foto's of andere zaken die aardig zijn om hier te publiceren, stuur ze dan op per email, of informeer naar de manier waarop je ze kunt toesturen.

Tijdens de Vierdaagse zijn John vd Engel en Rob de Winter geinterviewd door Radio Rijnmond. Om ruimte vrij te maken voor de foto's van 2000 zijn de WAV-fragmenten tijdelijk verwijderd. Wil je ze toegestuurd krijgen via email, geef dat dan even via email aan me door. Het zijn soms wel behoorlijk grote bestanden!

bulletInterview John vd Engel, dinsdag 20 juli, 17.45 uur vanuit Nijmegen (5m11s) Real Audio of WAV
bulletInterview Rob de Winter met Suzanne Mulder, woensdag 21 juli, 8.30 uur vanuit Alverna (4m33s) Real Audio of WAV
bulletInterview Wesly vd Engel met Suzanne Mulder, donderdag 22 juli, 8.30 uur onderweg naar Groesbeek (5m17s) Real Audio of WAV

Je kunt de fragmenten afluisteren door op de regel te klikken. Als je de juiste software hebt geinstalleerd, wordt het automatisch afgespeeld. Bij een slechte internet verbinding kan dat vrij lang duren. Je kunt het ook eerst op je eigen hard-disk zetten, door met de rechter muisknop op de regel te klikken en het bestand op te slaan. Nu kan het op de juiste snelheid alsnog afgespeeld worden.

Back.