Vierdaagse van Nijmegen 2000


De 84e editie van de Vierdaagse zit er weer op. Met een record aantal deelnemers (zie hiervoor ook de vierdaagse statistiek) en goed wandelweer kan gesproken worden van een geslaagd evenement. De komende dagen volgen op deze pagina's de foto's hiervan. Probleem is wel dat ik zelf als verzorger beperkt ben tot de rusten van de RET. Heb je dus zelf foto's die aardig zijn voor anderen om te bekijken, heb je de rustplaatsen van de RET bezocht en lijkt het je wel aardig om deze foto's op het www te publiceren, neem dan even via email contact met me op. Op dit ogenblik zijn er al foto's toegevoegd van Tea en Piet Toet (de foto's met datum en tijd, genomen met een digitale video camera).

Tijdens de Vierdaagse zijn een aantal leden van de RET geinterviewd door Radio RIjnmond. Ook is er in de Gelderlander een bericht verschenen over de verzorging. Jubilaris Louis Duimel tenslotte was te zien op Omroep Gelderland. Al deze pers vermeldingen zullen ook hier te zien zijn.

Aangezien het aantal foto's weer behoorlijk groot zal worden, en ik de snelheid van de pagina's een beetje op peil wil houden, zal ik de verzameling splitsen in een viertal kleinere overzichten:
bulletde voorbereiding, inkopen goederen, de maandag naar en in Nijmegen
bulletde 4 wandeldagen op het parcours en bij de rustposten van de RET
bulletde finish aan de Houtlaan en de prijsuitreiking op vrijdagavond, bij Cafe La Zambomba
bulletde RET in de pers

Heb je zelf ook foto's of andere zaken die aardig zijn om hier te publiceren, stuur ze dan op per email, of informeer naar de manier waarop je ze kunt toesturen.

Back.