De vierde dag van de Vierdaagse voert de wandelaars naar de etappe plaats Cuijk, als voorbereiding op de feestelijke intocht over de Via Gladiola, de St Annastraat.

Wandelaars die gebruik maken van de rustposten van de RET kunnen uitkijken naar de eerste rust in Overasselt, aan de rechterkant van de weg, ook wel genaamd de Champignon kwekerij, aan de Kasteelsestraat 9.

De tweede rust (voor de 40 en 50 km) staat in Beers, voor de garage naast Kapsalon van den Heuvel, Grotestraat 9, aan de linkerkant van de weg. Voor of in de garage kan er genoten worden van de laatste Vierdaagse-soep.

De derde rust (opnieuw voor de 40 en 50 km) staat in Mook, op de parkeerplaats bij de Wonigstichting. Ter afscheid van deze ploeg liggen de braadworsten hier te sputteren....

De laatste rust, tevens het moment om te feliciteren en afscheid te nemen: de Houtlaan in Nijmegen. Dit is een oversteekplaats voor auto's, aan de rechterkant van de St Annastraat. Ook herkenbaar aan de hier geparkeerde bussen met supporters uit Rotterdam.

Als je wilt reageren op deze, of één van de volgende pagina's, stuur dan een reaktieTerug naar huis.