De dag van Groesbeek, de derde dag van de Vierdaagse. Volgens sommigen de zwaarste dag, maar daar is bijna geen enkele wandelaar het mee eens. Wel de leukste dag, vooral door de heuvels aan het einde van de route. Het is overigens nog geen wandelaar gelukt om ook daadwerkelijk Zeven Heuvelen te ontdekken tijdens het wandelen.


De eerste rust is te vinden aan het Maas-Waal kanaal, aan de linkerkant van de weg, vlak na het viaduct. Wagen D staat hier klaar voor alle wandelaars.

De tweede rust (voor de 40 en 50 km) staat aan de Langstraat 65, links van de weg, tegenover de rode brievenbus en vlak na de ronde obstakels in het wegdek. Dit is de grote rust voor de 40 en 50 km wandelaars!

De derde rust (alleen voor de 50 km wandelaars) staat vlak voor het einde van de lus, aan de Ringbaan nummer 5 (linker kant).

De vierde rust tenslotte (nu weer voor alle afstanden) staat vlak na het begin van de Zevenheuvelenweg aan de rechterkant van de weg (op de hoek, voor de eerste kruising). Voor de 30 km is wagen C de soeprust, voor allen bovendien nog een altijd geliefde gehaktbal!

Als je wilt reageren op deze, of één van de volgende pagina's, stuur dan een reaktieTerug naar huis.