De tweede dag staat bekend als de Dag van Wijchen. Niet om de wandelaars af te schrikken, maar het is tevens de dag met de meeste uitvallers. Dat komt overigens doordat vandaag ook alle uitvallers worden meegeteld die nog net de eerste dag hebben voltooid, maar toch op woensdag besluiten om maar niet meer van start te gaan.

Het parcours op de tweede dag wordt door velen als saai ervaren. Vooral voor de langere afstanden is het parcours naar Wijchen toe eentonig. En je moet er als wandelaar ook van houden om de laatste kilometers door Nijmegen over het asfalt te lopen en uiteindelijk nog langs de volle terrassen te moeten lopen. Maar smaken verschillen uiteraard :-).

Evenals vorig jaar is de eerste rust weer te vinden aan de Heumenseweg, tegenover nummer 290 (dit is de rechte weg naar en door Alverna, vlak na de afslag naar het dorpje Alverna). Wagen C staat hier klaar met de koffie.

De tweede rust van de dag is alleen voor de 50 km, gevestigd in Niftrik, Dorpsstraat 17 aan de linkerkant van de weg:

De grote (soep)rust van de dag is gevestigd in Wijchen, aan de rechterkant van de weg, voor Carrosserie Martens (Kasteellaan 42). Let op: de rust bevindt zich een beetje achter het publiek, dus loop niet voorbij. Ook de brandweer staat op deze plaats.

De laatste rust van de dag is in Beuningen, aan de Burgemeester van Suchtelenstraat, hoek Lindenstraat. Let op: de rust staat niet direct aan het parcours, maar een tiental meters naar links. LET OP DE BORDEN!!!

Als je wilt reageren op deze, of één van de volgende pagina's, stuur dan een reaktieTerug naar huis.